FOTO: Mașină de jandarmi, în șanț

O autobasculantă a jandarmilor cărășeni s-a răsturnat azi dimineață în șanțul din fața magazinului Dedeman, după ce șoferul a rămas fără frâne. Deși nu s-au înregistrat victime, mașina s-a prăbușit peste o țeavă de gaz, ceea ce a determinat intervenția pompierilor.

Jandarmii cărășeni au rămas fără frâne la o autobasculantă cu care au încercat azi dimineață să plece din unitate. Șoferul care s-a aflat la volanul autocamionului a constatat că a rămas fără frâne, imediat după ce a ieșit din incinta Inspectoratului. Panta nu l-a ajutat prea mult, ba chiar l-a încurcat, pentru că acesta a pierdut controlul mașinii. A încercat să păstreze autocamionul sub control, dar s-a răsturnat în șanț.

„Mașina circula cu acte în regulă. Avea ITP-ul la zi și până astăzi nu a mai înregistrat vreo defecțiune. Noi o folosim să transportăm diferite materiale. E un incident neplăcut, dar este bine că nu s-au înregistrat victime”, a declarat inspectorul șef al Inspectoratului pentru Jandarmi Caraș-Severin, Sorin Axenti, pentru „Express de Banat”.