Ultima seară de vară incendiară. Fără Zahăr MANIA!

Rateul din weekendul trecut, de la Summer Fest, nu a speriat reșițenii, din contră, le-a deschis apetitul pentru distracție și concerte în aer liber. Astfel, ultima seară din Festivalul Verii a strâns în Parcul Tricolorului sute de reșițeni și cărășeni.

Atracțiile montate în Parcul Tricolorului au avut un adevărat succes printre reșițenii dornici de distracție și puțină aventură. Tiribombe, baloane pe apă și tobogane gonflabile au potolit setea de adrenalină a reșițenilor.  La fel s-a întâmplat și cu seria de concerte cu interpreți pe gustul tuturor. Aseară, fiind ultima seară, reșițenii au dorit să profite din plin de ultimele clipe de distracție pe vara aceasta.

leader board 728 x 90 px

Cum luna septembrie este considerată prima lună din toamnă, reșițenii au trăit la maxim ultimele zile de vară în Parcul Tricolorului. Muzică de calitate, karaoke și invitați de seamă au fost ingredientele pentru un weekend ce vine să compenseze nereușita de la Summer Fest.

Chiar dacă a fost duminică, locuitorii orașului de pe Bârzava nu s-au speriat de ziua de luni ce urmează și au trăit fiecare clipă. Mici, bere, și grătare, clătite uriașe sau colaci, toate au fost acolo să potolească setea și foamea celor prezenți, după cântat și dansat.

Formația Fără Zahăr a creat o adevărată atmosferă de dans, trecând de la un stil la altul. Așa cum s-au și autodefinit, muzica lor surprinde din toate genurile câte un pic, pe versuri pline ochi de umor. Astfel, spectatorii au dat din cap pe rock și au încins o horă pe muzica cu totul aparte a celor de la Fără Zahăr.

Publicul a fost foarte încântat, cu toții au cântat versurile împreună cu formația și au urlat cât i-au ținut plămânii pentru un bis. „Abia am așteptat să ajungă și la noi Fără Zahăr. Îi ascult de multă vreme cu mare drag și mă distrează foarte tare versurile lor”, povestește o reșițeancă. „Sunt bestiali! Mă întreb de unde mai au idei așa trăznite pentru fiecare melodie nouă!”, spune entuziasmată o altă spectatoare.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631374376248″]