Ai un aspect neîngrijit? Nu-i salonul potrivit! La Bella Donna toate doamnele sunt frumoase

Reșițencele care îşi doresc să fie fără cusur din cap până-n picioare pot conta cu încredere pe serviciile de calitate oferite de salonul Bella Donna. Domnii nu trebuie să stea nici ei deoparte. Frumuseţea este la acum la îndemâna oricui!

Fie că vreţi o tunsoare simplă, care să vă scoată în evidenţă trăsăturile feţei, fie doriţi să impresionaţi printr-un look extravagant, cu tăieturi asimetrice sau aveţi nevoie de o coafură elegantă pentru ocazii speciale, tot ceea trebuie să faceţi este să treceţi pragul salonului Bella Donna. Aici, specialiştii în hairstyle vor avea grijă de răsfăţul dumneavoastră.

Pentru că mâinile spun atât de multe despre noi, doamnele pretențioase trebuie să ştie că găsesc la Bella Donna cele mai bune servicii şi în ceea ce priveşte manichiura. Chiar dacă sunteţi adepta culorilor clasice, mereu la modă sau, dimpotrivă, căutaţi un model sofisticat care să se potrivească personalităţii dumneavoastră, totul se poate realiza, atât pe unghii naturale, cât şi false. De aceleaşi facilităţi vă puteţi bucura şi când vine vorba de pedichiură.

leader board 728 x 90 px

Orice femeie ştie că fericirea şi frumuseţea interioară sunt strâns legate de felul în care arătăm. Iar când le putem obţine pe ambele în acelaşi timp, este mai mult decât perfect. Astfel, pentru doamnele care caută să se relaxeze şi totodată să-şi contureze trupul, masajul de întreținere este cea mai bună alegere. Reflexoterapia este o altă modalitate prin care reprezentantele sexului frumos, dar nu numai, se pot destinde şi uita de durerile corporale.

Salonul Bella Donna are şi un secret, acela al tinereţii fără vârstă. Puteţi găsi aici toate noutăţile în materie de tratamente faciale şi masaj anticelulitic, cu ventuze ce stimulează circulația periferică și întinerește pielea, vascularizând-o.

Situat pe Bulevardul Revoluția din Decembrie, bloc 5, scara 1 (Complex Henn), Salonul Bella Donna este deschis de luni până vineri, între orele 8 -19 și sâmbăta de la 9 la 15. Pentru programări vă stă la dispoziție numărul de telefon 0742 033 963.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157631317346186″]