Prefectul Silviu Hurduzeu, în Tabăra Socială

Râul Alb adună din nou copiii. De această dată este vorba despre o tabără socială, dedicată celor care provin din familii defavorizate. Prefectul județului, Silviu Hurduzeu, a dorit să le facă o vizită micuților, ca să vadă cum s-au acomodat aceștia.

Ultima tabără de la Râul Alb din acest sezon și-a deschis porţile pentru 40 de copii ce provin din familii cu posibilități financiare reduse din Reșița, Vrani, Berzovia și Cornuțel Banat. Silviu Hurduzeu, prefectul județului Caraș-Severin, a făcut o vizită în tabăra de la Râul Alb.

leader board 728 x 90 px

Micuții, selectați în funcție de situația școlară, beneficiază în aceaste șase zile de cazare și trei mese pe zi gratuite. Însă, mai important decât atât, este șansa oferită copiilor de a participa la diferite activități educative, sportive și distractive. În parteneriat cu Organizaţia Nonguvernamentală Salvaţi Copiii şi Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Caraş-Severin, s-au organizat drumeții prin împrejurimi, drumeții care i-au încântat foarte tare pe copilași, într-atât încât aceștiaabia aşteaptă să revină și anul viitor.

Tabăra Socială se află la prima ediție și este organizată de către Direcția pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Cu această tabără se încheie sezonul acestor activități la centrul de agrement Râul Alb.