Prefectul Silviu Hurduzeu, în Tabăra Socială

po 1000x100px (4)

Râul Alb adună din nou copiii. De această dată este vorba despre o tabără socială, dedicată celor care provin din familii defavorizate. Prefectul județului, Silviu Hurduzeu, a dorit să le facă o vizită micuților, ca să vadă cum s-au acomodat aceștia.

Ultima tabără de la Râul Alb din acest sezon și-a deschis porţile pentru 40 de copii ce provin din familii cu posibilități financiare reduse din Reșița, Vrani, Berzovia și Cornuțel Banat. Silviu Hurduzeu, prefectul județului Caraș-Severin, a făcut o vizită în tabăra de la Râul Alb.

Micuții, selectați în funcție de situația școlară, beneficiază în aceaste șase zile de cazare și trei mese pe zi gratuite. Însă, mai important decât atât, este șansa oferită copiilor de a participa la diferite activități educative, sportive și distractive. În parteneriat cu Organizaţia Nonguvernamentală Salvaţi Copiii şi Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică Caraş-Severin, s-au organizat drumeții prin împrejurimi, drumeții care i-au încântat foarte tare pe copilași, într-atât încât aceștiaabia aşteaptă să revină și anul viitor.

headerexpress cc

Tabăra Socială se află la prima ediție și este organizată de către Direcția pentru Sport și Tineret Caraș-Severin. Cu această tabără se încheie sezonul acestor activități la centrul de agrement Râul Alb.