Zilele Orașului Băile Herculane!

Cărășenii se bucură de ultimele zile călduroase. Zilele de sărbătoare continuă în toate orașele din județ. A dat startul orașul de pe Dunăre, mai apoi Reșița cu Festivalul Verii, iar în acest weekend urmează Zilele Orașului Băile Herculane.

Sărbătoarea se mută în orașul lui Hercules în acest sfârșit de săptămână. Zilele orașului se întind pe un weekend prelungit, cu spectacole de joi seara până în zi de sărbătoare, duminică. În Parcul Central din Băile Herculane, în fiecare din cele patru zile de sărbătoare distracția începe de dimineață cu muzică ambientală, menită să deschidă apetitul spectatorilor pentru distracție.

Fiecare din cele patru zile are muzică pe toate gusturile, cu interpreți de muzică populară, dar și muzică ușoară. Joi se vor încinge hore bănățene pe muzica populară a lui Ghiță Călțun Brancu, iar seara, începând cu ora 22:00, publicul va fi încântat de un concert despre adevăruri românești, semnat Puya.

leader board 728 x 90 px

Ziua de vineri aduce pe scena din Băile Herculane o voce mai mult decât cunoscută din folclorul românesc, pe interpreta Andreea Voica, iar spre seară vor concerta cei de la Narcotic Sound. Sâmbătă, în prima zi plină de weekend, la ora 10:00 credincioșii sunt așteptați în Parcul Central pentru o slujbă religioasă, ca mai apoi să se continue cu muzică ambientală până la ora 17:00 când începe seria de concerte: Drăgan Zikic și Talisman.

Ultima zi de sărbătoare este cireașa de pe tort. Două concerte de muzică ușoară cu formații de renume îndrăgite de spectatori, precedate de un spectacol folcloric ce va încinge spiritele în Parcul Central. Este vorba despre interpreta Mihaela Petrovici, urmată de formațiile FlyProject și Blaxy Girls.

În fiecare zi, spectacolele cu interpreți încep la ora 17:00 în Parcul Central din Băile Herculane.