Ultima impresie contează!

explo 1000x200

FC Caransebeş şi ACS Poli Timişoara se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11, pe Stadionul Municipal Teiuş, într-un meci care înseamnă confruntarea polilor clasamentului seriei secunde din Liga a II-a.

Gugulanii îşi iau la revedere de la propriii suporteri cu un meci în faţa liderului, ACS Poli Timişoara, în ceea ce poate părea a fi cel mai dezechilibrat joc al primei părţi a campionatului. Trupa pregătită de caransebeşeanul Dan Alexa ocupă primul loc, cu 29 de puncte, în timp ce FC Caransebeş, cu timişoreanul Alin Artimon pe banca tehnică, a rămas numai cu cele şase puncte câştigate în debutul sezonului şi e codaşa ierarhiei. Galben-albaştrii au pierdut ultimele opt meciuri şi abia aşteaptă intrarea în vacanţă pentru că urmează o analiză serioasă, însă recunosc că vor încerca să lase o ultimă impresie bună fanilor pe care i-au dezamăgit, după un start de campionat promiţător.

„Este o etapă aparent dezechilibrată, se întâlnesc ultimul loc și primul. Pornim clar cu şansa a doua, dar în ciuda acestui fapt în cadrul lotului este o atmosferă foarte bună. Este ultimul meci al nostru în acest an şi sperăm să facem o figură frumoasă, sperăm să ne ridicăm la nivelul liderului. Poli e o echipă bună, nu ne rămâne decât să sperăm că vom lăsa o ultimă impresie bună. Ne dorim însă să nu punctăm doar la impresia artistică”, a declarat secundul lui FC Caransebeş, Alin Paleacu.

La meciul tur a fost tensiune maximă şi s-au aruncat cuvinte grele, mai ales după ce caransebeşenii egalaseră pe final de joc. Portarul Valentin Coca recunoaşte că acest meci are o miză aparte, pe lângă cele trei puncte puse în joc: „Poliţe nu sunt de plătit, dar orgolii, da. Jucăm cu Poli, cea mai bună echipă din serie, dar la ora 13 vrem să ne bucurăm noi”. Foarte motivat şi încrezător e şi mijlocaşul Artean: „Vrem să-i batem, să dovedim că nu e locul nostru în subsolul clasamentului”.

Gugulanii au şi alte motive să facă un meci mare sâmbătă. Mulţi dintre ei ar putea să se despartă în iarnă de FC Caransebeş, după cum au anunţat antrenorul Artimon şi preşedintele Popovici. „E normal să fie schimbări la echipă, suntem pe ultimul loc, nu am avut rezultate foarte bune. Rămâne după ultima etapă să facem inventarul şi să vedem ce s-a greşit pentru a nu repeta erorile. Ne-ar conveni şi un egal, dar ne gândim şi la o victorie, care ar însemna o surpriză”, a declarat antrenorul secund al echipei, Alin Paleacu.

Comments

  1. LuxPhotoFuchs says:

    Presimt că FC Caransebeş nu va pierde cu Poli…..

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Aşa cum am presimţit şi scris pe facebook, caon şi expressdebanat cu mai mult de 24 de ore înainte de disputarea meciului, FC Caransebeş nu a pierdut cu Poli Timişoara, scor final 0-0!