Ucraina 1.82, Belgia 2.15 și Olanda 1,68 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru partidele de astăzi din cadrul EURO, Mozzart Bet a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Ucraina – Macedonia de Nord (ora 16:00) cota 1.82

Un nou duel din grupa C de la EURO are loc astăzi pe Arena Națională din București. Ucraina întâlnește Macedonia de Nord în cea de-a doua etapă din această grupă. Ambele echipe au pierdut meciurile de debut iar astăzi vor arunca tot ceea ce au mai bun în joc pentru a mai spera la calificarea în optimi. Trupa lui Shevchenko este favorită în duelul cu miză mare de astăzi.

leader board 728 x 90 px

Danemarca – Belgia (ora 19:00) cota 2.15

După debutul perfect contra Rusiei, Belgia atacă cele trei puncte și-n partida de astăzi contra Danemarcei de la ora 19:00. Istoricul confruntărilor directe este perfect egal până la partida de astăzi, fiecare echipă având câte șase victorii. Forma excelentă a Belgiei se transpune și în statutul de favorită pe care-l are contra echipei daneze, chiar dacă aceștia din urma dispută jocul pe teren propriu în Copenhaga.

Olanda – Austria (ora 22:00) cota 1.68

Olanda dispută a doua partidă din grupă tot pe Johan Cruijff Arena și sunt favoriți la cele trei puncte contra Austriei. Portocala mecanică nu își dorește sub nicio formă să scape printre degete victoria care le-ar putea aduce calificarea în optimile EURO.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet vor în orice moment cele mai mari din lume.