Rusia 1.78, Turcia 2.75 și Italia 1.77 – cele mai mari cote din lume, numai la Mozzart Bet!

Pentru partidele de astăzi din cadrul EURO, Mozzart Bet ne-a pregătit cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele din oferta de azi!

Finlanda – Rusia (ora 16:00) cota 1.78

Dacă Finlanda a început EURO printr-un rezultat surprinzător împotriva Danemarcei, Rusia nu a reușit același lucru în duelul contra Belgiei. Astăzi de la 16:00 rușii pornesc cu prima șansă în cel de-al doilea duel din grupa B împotriva Finlandei și au la fel ca în partida cu Belgia avantajul terenului propriu, partida disputându-se pe Gazprom Arena din Sankt Petersburg.

leader board 728 x 90 px

Turcia – Țara Galilor (ora 19:00) cota 2.75

În această seară de la 19:00 pe Stadionul Olimpic din Baku, Tucia și Țara Galilor luptă pentru puncte importante în grupa A de la EURO. Echipa turcă nu a avut parte de un debut de succes la EURO contra Italiei, iar în această seară contra galezilor vor ataca cele trei puncte din postura de favorită.

Italia – Elveția (ora 22:00) cota 1.77

Italia dispută o nouă partidă la EURO pe teren propriu în Roma, contra vecinilor elvețieni. Trupa lui Mancini este într-o formă excelentă și poate continua seria excelentă în această seară de la 22:00 împotriva Elveției. Squadra Azzurra ar putea atinge printr-o victorie în duelul de astăzi un record incredibil de zece partide consecutive cu victorie fără să primească gol.

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.