Elveția 1.87, Italia 1.65 și Ecuador 1.80 – cele mai mari cote din lume, doar la Mozzart Bet

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Încheiem weekendul pe cai mari, cu partide la campionatul european și Copa America! Bookmakerii Mozzart Bet s-au asigurat și de această dată ca să găsești cele mai mari cote din lume! Iată evenimentele promoționale de astăzi!

Elveția – Turcia (ora 19:00) cota 1.87

Elveția și Turcia se întâlnesc diseară în cel ultimul meci din grupa A de la Euro. Elvețienii au adunat doar un punct, astfel că mai au șanse de calificare doar de pe locul trei, însă și acolo competiția este acerbă. Astfel, cele trei puncte nu ar fi de folos, dacă nu ar veni în urma unei victorii la scor! Turcii, pe de altă parte, au două înfrângeri la rând. Va fi soarta de partea Elveției?

O cotă de 1.87 ne așteaptă la Mozzart Bet pentru victoria elvețienilor!

Italia – Țara Galilor (ora 19:00) cota 1.65

Italia, deja calificată în faza optimilor de finală la Euro, nu vrea să slăbească ritmul. Peninsularii vor să termine grupa pe locul întâi, însă pentru asta nu trebuie să piardă în fața galezilor. La cum au arătat până acum cele două echipe, ne putem aștepta la un adevărat spectacol fotbalistic.

untitled design set 970x90 px

1.65 este cota oferită de către Mozzart Bet pentru victoria Italiei!

Venezuela – Ecuador (ora 0:00) cota 1.80

Spectacolul fotbalului sud-american continuă! Venezuela și Ecuador se întâlnesc în această partidă din grupa B de la Copa America, iar situația nu pare prea roz pentru ecuadorieni. Sunt pe penultimul loc, cu 0 goluri marcate și unul primit, însă partea bună este că au un meci în minus disputat. Venezuelenii sunt cu un loc deasupra, după ce au reușit să smulgă un punct Columbiei.

Mozzart Bet oferă o cotă promoțională de 1.80 pentru victoria Ecuadorului!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/