Motoare turate pe Valea Domanului! Campionatul Național de Viteză în Coastă, programat la finalul săptămânii la Reșița

Cea de-a patra ediție a Campionatului Național de Viteză în Coastă va satisface plăcerile pasionaților de motoare încinse. La finalul acestei săptămâni, peste 60 de piloți vor face spectacol pe Valea Domanului, un traseu renumit deja pentru complexitatea sa.

Se anunță un weekend cu temperaturi ridicate. Și nu doar în ceea ce privește vremea. Sunetul motoarelor încinse la maximum va putea fi auzit pe Valea Domanului din Reșița, în cadrul celei de-a patra etape a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Mașinile înscrise în competiție, 66 la număr, vor face spectacol sâmbătă și duminică. Organizatorii anunță că vor fi transmise toate cele 9 manșe, însumând aproximativ 16 ore de live streaming. Transmisia se va realiza atât din studioul amenajat în parcul auto, cât şi de pe traseu, de unde se va transmite la cald adrenalina piloților, emoțiile lor, dar și detaliile tehnice legate de timpi și clasamente.

„Pentru cei care doresc să simtă cu adevărat cursa automobilistică, mirosul de cauciuc încins, sunetul de motoare turate, să vadă live cum funcționează o echipă de concurs sau să cunoască piloții, ne-am asigurat că există toate condițiile pentru un weekend de neratat: acces în parcul auto, ecrane și sonorizare atât în parcul auto, cât și la locul amenajat pentru spectatori, microbuz pentru cei care doresc să urmărească această competiție de pe traseu sau zone de mâncare și relaxare la o bere rece în timp ce se urmărește cursa automobilistică!”, mai spun cei de la CB Rally Vest, organizatorii evenimentului.

leader board 728 x 90 px

Lista completă a piloților înscriși la fiecare categorie poate fi consultată AICI.

PROGRAM CNVC 2021

VINERI, 25 iunie, Stadion „Mircea Chivu”

Deschiderea parcului de service: ora 12.00
Deschiderea centrului de presă/acreditări: ora 15.00
Verificări tehnice: între orele 16.00 și 20.00

SÂMBĂTĂ, 26 iunie – drum închis între orele 8.30 – 18.30

Deschiderea parcului de service: ora 8.00

CNVC + CNVC 2 – Recunoașteri – ora 9.00 – ora 13.30
CNVC + CNVC2 – Antrenamente + Concurs – ora 14.15 – ora 17.30

DUMINICĂ, 27 iunie – drum închis între orele 8.30 – ora 17.30

Deschiderea parcului de service: ora 8.00

CNVC – Recunoașteri – ora 9.00 – ora 12.30
CNVC – Concurs – ora 13.00 – ora 17.30
Premierea – ora 17.30 (ora poate suporta modificări)

Sursă foto: Facebook CB Rally Vest