UCM Reșița scapă de datorii! Ordonanța de urgență va fi adoptată astăzi!

Marea veste pe care cărășenii o așteaptă de ani întregi a fost anunțată de Marcel Vela: ordonanța de urgență care prevede conversia datoriilor de la UCMR va fi adoptată astăzi!

Președintele PNL Caraș-Severin a reacționat în urma acuzațiilor lansate de președintele PMP, Ionuț Popovici, potrivit cărora Guvernul Orban nu s-a ținut de cuvânt și nu a repus pe picioare UCM Reșița.

„Am observat că unii acuzau Guvernul PNL pentru că nu ia măsuri cu privire la UCMR, ori că parlamentarii nu prea fac mare lucru. Pentru că nu doresc să intru în polemici sterile nici cu unii, nici cu alții, recomand următoarele două lucruri:

1. Să se acceseze site-ul www.gov.ro, unde se pot afla următoarele:
– Guvernul României va face conversia datoriilor de la UCMR! Concret, joia trecută a fost introdusă în primă lectură OUG care prevede acest lucru, iar mâine (n.r. miercuri) se va adopta.

2. Dacă se va accesa și site-ul Camerei Deputaților, respectiv al Senatului, se poate compara activitatea parlamentarilor, conform datelor publice pe timp de 4 ani, cu precizarea ca eu în anul IV de mandat sunt și ministru al Afacerilor Interne, având de gestionat una dintre cele mai grele perioade prin care a trecut România”, este mesajul lui Marcel Vela pentru cei care îi contestă activitatea.

Liderul liberalilor cărășeni a făcut cele două observații „cu pace și bunăvoire”, dorind să clarifice informațiile care circulă în campania electorală. Le-a dorit chiar și sănătate și numai bine „inclusiv celor aliați la putere în Caraș-Severin timp de 4 ani, PSD-PMP, cei care au avut prim-ministru PSD din județ, iar din 2016 până acum Parlament majoritar! Domniile lor sunt cei care nu au salvat UCMR-ul, privatizată haotic tot de către ei, chiar și atunci când au avut toate pârghiile în mână să repare ce au stricat!”, și-a încheiat Marcel Vela mesajul.

(E)