Prim-vicepreședintele PMP Caraș-Severin și-a dat demisia din partid!

Intrat în echipa liberalului Romeo Dunca, doctorul Paul Purea și-a anunțat astăzi despărțirea de Mișcarea Populară, gestul său fiind motivat de conflictul deschis pe care îl are cu președintele Ionuț Popovici.

„Anunț astăzi demisia mea din funcția de prim-vicepreședinte PMP Caraș-Severin și de membru al acestui partid. S-a instituit o degringoladă între mine și politica pe care eu am vrut să o duc și acțiunile din ultimul ale președintelui acestui partid. Urăsc minciuna, iar PMP Caraș-Severin se îndreaptă spre o politică dictatorială. Am fost îndepărtat de la acțiunile partidului, listele pentru Consiliul Județean și administrațiile locale nu au fost alcătuite într-o dezbatere, ci de către un singur om, de președintele partidului. Listele pentru Parlament, la fel, au fost rezultatul înțelegerii dintre două persoane: Ionuț Popovici și Eugen Cismăneanțu. Locul meu nu mai e în acest partid”, și-a motivat Purea plecarea din PMP Caraș-Severin.

Paul Purea s-a arătat nemulțumit de faptul că nu a fost inclus pe aceste liste de candidați pentru Parlament, considerând că ar  fi avut destule proiecte pentru a reforma sistemul de sănătate din România.

Deși i s-a alăturat lui Romeo Dunca, doctorul Purea spune că-l va ajuta pe acesta în rezolvarea problemelor de la Spitalul Județean de Urgență Reșița, dar că nu va dobândi și calitatea de membru PNL. „Abia am divorțat, nu mai e loc de vreun aranjament matrimonial acum. Poate niciodată!”, a mai spus reputatul medic.