Ucigaşul cu BMW, dat în urmărire națională şi internațională!

A omorât o tânără de 20 de ani şi a lăsat un fotbalist fără un picior, dar fuge de pedeapsă!

Bocşeanul Mihail Iacov Dumitrescu a fost condamnat definitiv la puşcărie după ce a provocat unul din cele mai groaznice accidente din ultimii ani de pe şoselele judeţului. Tânărul de 22 de ani nu poate accepta că pentru nenorocirea pe care a provocat-o, beat fiind şi fără carnet, trebuie să plătească. Instanţele de judecată l-au condamnat la patru ani de închisoare, dar Dumitrescu se sutrage executării pedepsei. Cel mai probabil, a fugit din ţară. Tocmai din acest motiv, pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Caraş-Severin, poza acestuia apare printre persoanele date în urmărire. Se precizează că e născut în 1992, că are domiciliul în Bocşa şi că e condamnat la 3 ani şi jumătate pentru infracţiunea de ucidere din culpă. Este, de fapt, restul de pedeapsă pe care îl mai are de executat, deoarece din cei patru ani de puşcărie primiţi s-a dedus perioada arestului preventiv.

Grozăvia lui Dumitrescu s-a petrecut în urmă cu patru ani. Avea pe atunci doar 18 ani. A urcat beat la volanului unui BMW, fără să aibă permis de conducere şi a apăsat pedala la fund. S-a oprit la 200 km/h, în zidul Şcolii Nr.1 din Bocşa. Minodora Peia, o tânără de 20 de ani, a murit pe loc, iar Sabin Tismonar, un fotbalist care se afla pe bancheta din spate, şi-a pierdut un picior.

Comments

  1. ovidiu says:

    Sa faca puscarie in locul lui cei care l-au lasat sa fie judecat in libertate !!!

  2. JUSTITIA says:

    categoric, asa ar trebui. ai dreptate ovidiu. sau cel putin , judecatorul care probabil a fost convins, sa isi piarda si el un copil din cauza unui astfel de element