Alertă de gradul ZERO! Se caută un criminal!

Crima din lanul de porumb nu are încă un autor. La două săptămâni de tragedie, poliția nu l-a prins pe cel care a înfăptuit grozăvia.

Echipa de polițiști care investighează cazul de crimă dintr-un lan de porumb dintre Valea Pai și Bărbosu, pe raza comunei Ramna, a restrâns cercul de suspecți, dar nu are încă un nume de care să fie atașată acuzația oficială. Probe prelevate de la locul evenimentului au fost trimise spre analiză la un laborator criminalistic din capitală și se așteaptă rezultate care să ajute în anchetă.

Arma sigur e de vânătoare. S-au făcut verificări la toți deținătorii de arme din zonă, la membrii vânători. Așteptăm rezultatele de la București, dar acolo se duc toate cazurile din toată țara și durează. Se analizează și alicele ridicate de la locul crimei, traseul lor pentru o expertiză balistică și toate celelalte elemente specifice. Cerc de suspecți există, este mai restrâns decât atunci (la începerea cercetărilor – n.r.)”, a precizat pentru Express de Banat purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin, Ancuța Cărbunaru.

leader board 728 x 90 px

Vă reamintim că victima a fost ucisă în noaptea de 6/7 septembrie, în timp ce se afla împreună cu partenera de viață într-un lan de porumb situat între Valea Pai și Bărbosu. Cei doi se aflau cu mașina și intenționau să sustragă știuleți de porumb pentru a-și hrăni animalele.

 

Citește și Executat cu şase gloanțe în lanul de porumb! Poliția e în alertă de grad zero!