Turneu în memoria foștilor handbaliști reșițeni

Sala Polivalentă din Reșița a găzduit ieri un turneu de handbal pentru echipele old-boys, organizat în amintirea foştilor practicanţi ai sportului cu mingea mică.

La invitaţia lansată de Asociaţia Judeţeană de Handbal Caraş-Severin au răspuns foşti jucători de handbal ai echipelor din Reșița, Timișoara, Arad, Orșova și Sânnicolau Mare. La finalul turneului, chiar dacă nu a fost făcut un clasament, învingătoare a fost desemnată echipa de old boys din Reșița, care a câștigat patru meciuri din patru, urmată de Sânnicolau Mare și Giroc. Turneul a fost organizat de Asociaţia Judeţeană de Handbal Caraş-Severin, cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Caraş-Severin, al Primăriei Reşiţa şi al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.
„Eu zic că a fost un turneu reușit. Mă bucur că am avut sprijinul unor oameni care sunt în conducerile instituțiilor din Reșița: Primăria, Consiliul Județean, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret. N-am dat un nume la acest memorial, fiindcă avem atâția oameni care au lucrat în această ramură sportivă încât nu pot să disting în memoria cui să fie și de aceea am zis în memoria tuturor foștilor handbaliști reșițeni și cărășeni, pentru că am avut și în judeţ centre de handbal, la Moldova Nouă, la Bocșa, Caransebeș, Oțelu Roșu”, a precizat Gheorghe Năsturel, președintele Asociației Județene de Handbal din Caraș-Severin.