PERFORMANŢĂ. Reșițeanul Ovidiu Berceanu, medaliat cu aur la Cupa României!

Campionul României de seniori la 49 de kilograme şi-a demonstrat superioritatea şi cu ocazia competiţiei care s-a încheiat ieri, la Bacău.


Clubul Sportiv Municipal Reşiţa a avut trei reprezentanţi la Cupa României, întrecere care a adus în ring pugilişti din toate colțurile țării. Au boxat pentru culorile clubului reşiţean: Ovidiu Berceanu, la categoria 49 de kg, Andrei Dragomir, la 52 kg, și Alexandru Bibiricea, la 81 kg. Primul care a cedat a fost Dragomir. Acesta a reuşit totuși să urce pe treapta a treia a podiumului de premiere. Alexandru Bibiricea a obținut medalia de argint, iar Ovidiu Berceanu, care în prezent se pregătește cu lotul olimpic de seniori, a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere.
„Mă bucur enorm că după titlul de campion obținut la anul trecut la Reşiţa am confirmat și la Cupa României. Obiectivul meu nu este însă acesta. Este un rezultat bun, mă bucur că am reușit, dar acum îmi doresc foarte mult o medalie internațională. Voi munci și mai mult și sper ca și la Campionatul European, care va avea loc la sfârşitul lunii mai, să obțin o medalie, indiferent ce culoare va avea”, a declarat Ovidiu Berceanu pentru expressdebanat.ro.