Naţionalele de marş, din nou la Reşiţa!

A devenit deja tradiţie ca, an de an, pe Bulevardul A.I. Cuza din municipiu, să se desfăşoare una dintre cele mai importante întreceri din calendarul competițional al Federației Române de Atletism.

Cei mai buni mărşăluitori ai ţării, la toate categoriile de vârstă, se bat cu cronometrul pentru medalii, sâmbătă, începând cu ora 8.30, pe deja binecunoscutul traseu amenajat pe Bulevardul A.I. Cuza, de la intersecția cu strada Graz până în Piața Traian Vuia, în față la Universitatea „Eftimie Murgu”.

Campionatul Naţional de marş pe şosea pentru seniori, tineret, juniori 1, 2 și 3 este organizat de Asociaţia Judeţeană de Atletism Caraş-Severin, împreună cu Federația Română de Atletism, Clubul Sportiv Universitatea Reşiţa, Clubul Sportiv Municipal Reşiţa, Universitatea „Eftimie Murgu”, Liceul Teoretic Traian Vuia, cu sprijinul Primăriei Reșița şi al Direcţiei pentru Sport şi Tineret.

La această competiție vor participa aproximativ 150 de sportivi de la cluburi cu tradiție în sportul românesc, precum: Steaua București, Dinamo București, CSM Craiova, CSM București, CSM Suceava, CS Unirea Alba Iulia, CSM Onești, CS Muscelul, CSS Triunf București, Farul Constanța, CSS Galați, LPS Botoșani, dar și de la cluburi din județul nostru, Universitatea Reșița, CSM Reșița, Lic. Teoretic Traian Vuia Reșița și CSS Caransebeș”, a declarat Octavian Măzăran, directorul CS Universitatea.