Turneu de jiu-jitsu la Oravița! Sunt așteptați peste 100 de sportivi de toate vârstele

jiu jitsu la oravita

Oravița va fi din nou gazda unui turneu de jiu-jitsu, după ce anul trecut a bifat o premieră la acest capitol. Și-au anunțat participarea peste 100 de sportivi.

Competiția se va desfășura sâmbătă, 27 mai, de la ora 11.00, în sala de sport a Liceului Tehnologic „Mihai Novac” Oravița, unde vor fi pregătite trei saltele pentru toate categoriile de vârstă, greutate și centură. S-au înscris peste 100 de sportivi, de la copii la seniori, din Timișoara, Reșița, Arad, Deva, Călan, Oravița.

Pe lângă competiția de jiu-jitsu cu GI desfășurată sub regulamentul și categoriile IBJJF, vor fi 5 superfighturi de NO GI sub regulament submission only.

Câștigătorii competiției cu GI vor primi diplome și medalii, iar cei de la submission only vor fi recompensați cu premii în bani.

1000x100 casa brutarului

Organizatorul evenimentului este clubul Titans Team Oravița, coordonat de Marțian Lepa, în colaborare cu Primăria Oravița, Banat Farming și Asociația Educația 2008+. Parteneri: Titans Fight Team HQ Timișoara și Asahi Dojo Reșița BJJ.

Tot sâmbătă, unul dintre sportivii din Oravița, Maricel Moșuleț, va participa la competiția de MMA din Vârșeț – Armmada 5 – unde va concura la categoria 69 de kilograme împotriva lui Nenad Bojovic. Maricel are 18 ani și este membru al Titans Team Oravița, fiind antrenat de Marțian Lepa și de Liviu Surlaș.

mma maricel mosulet