Invitație la mișcare! Lugojenii vor putea alerga gratis pe noua pistă de tartan de la stadion

stadion lugoj
publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Lucrările de modernizare a pistei de atletism de la Stadionul Tineretului din Lugoj, începute anul trecut, au fost finalizate.

În urmă cu câteva zile s-a efectuat și trasarea culoarelor de alergare. Practic, s-a realizat o construcție de la zero, cu fundație din piatră concasată, peste care s-a pus asfalt, care a fost acoperit cu câțiva centimetri de tartan turnat. Pista are o lungime de circa 400 de m, cu cinci culoare pentru alergarea pe distanțe lungi și șase culoare pentru alergarea de viteză, pe 100 de m. Noua amenajare va fi folosită pentru pregătirea atleților lugojeni, dar vor avea acces pe pistă, pentru alergări de întreținere și menținerea sănătății, și cetățenii obișnuiți.

Administratorii stadionului au stabilit un program de acces pentru amatori, dar și un regulament de folosire a bazei sportive pentru păstrarea curățeniei și pentru evitarea deteriorării amenajărilor existente. Așadar, publicul lugojean va avea acces la pista de alergări de luni până vineri, dimineața și după-amiaza, între orele 6.00-15.00 și 18.00-22.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 6.00-22.00. Pista de atletism nu va putea fi folosită în regim public, în oricare dintre zilele în care se vor desfășura concursuri și competiții sportive sau ședințe de pregătire ale sportivilor, în afara programului obișnuit de antrenamente. Alergările pentru public sunt permise doar pe culoarele exterioare 4 și 5.

untitled design set 970x90 px

În baza sportivă nu este permis fumatul, servirea mesei sau a produselor alimentare, consumul semințelor de floarea soarelui sau dovleac. De asemenea, sunt interzise orice fel de activități care pot deteriora suprafața pistei, suprafețele cu iarbă sau care perturbă activitățile sportivilor aflați la antrenamente și în timpul predării disciplinelor sportive, pentru care se pregătesc. Nu este permisă folosirea unui limbaj necuviincios, a înjurăturilor și a tonurilor ridicate, a strigătelor de natură a distorsiona activitățile sportive în desfășurare. În interiorul bazei sportive nu este permis accesul cu animale de companie. Părinții care își aduc copiii legitimați la ramurile sportive, care își desfășoară activitatea pe pista de atletism sau pe terenurile de fotbal, sunt îndemnați să îi lase pe sportivi sub supravegherea antrenorilor și să revină după finalizarea antrenamentelor. Intrarea în stadion se face pe la prima poartă mică din strada Țesători.

untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/