Dunca: „Ăștia sunt! O bandă organizată care în mod repetat dă țepe alegătorului cărășean!”

dunca pnl

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin și-a dat iar drumul la gură după ce PNL a pierdut majoritatea, iar opoziția nu se mai prezintă la plen și ședințele nu se mai pot ține din lipsă de cvorum.

Romeo Dunca a postat pe Facebook fotografiile consilierilor județeni care au absentat la ședința CJ de ieri, însoțindu-le de explicații care în niciun caz nu vor remedia ceva, ba dimpotrivă. „Cu excepția doamnei Glăvan, care are probleme de sănătate, și, cine știe, poate a încă unuia sau doi cu motive reale de lipsă, în rest pare o bandă organizată și disciplinată care în mod repetat dă țepe alegătorului cărăsean.”, a comentat președintele.

La rândul lor, consilierii PSD, Pro România și PMP și-au motivat absențele, explicând că Romeo Dunca se folosește de funcție și de instituție mai mult în interes personal decât în interesul cetățenilor din Caraș-Severin. În plus, aceștia arată că nici măcar liberalii, colegii de partid ai președintelui Dunca, nu mai acceptă să-i susțină din pozițiile publice afacerile de familie, și preferă să plece chiar și din partid.

celtic transilvania 1000x100px

Romeo Dunca pune totul în spatele opoziției, numai că principala problemă e astăzi în PNL Caraș-Severin. Dacă nu ar fi fost părăsit de consilieri liberali, ar fi avut atât cvorum pentru ședință, cât și majoritate la vot!

banner maxagro