Ţurca-n doi cu schimb de locuri. Verzii lui Băleanu joacă pe rând în Consiliul Local Moldova Nouă

Cea mai recentă ședință ordinară a Consiliului Local de la malul Dunării a fost ultima întrunire în care consilierii Partidului Verde: Stoca Milivoievici și Florentin Popescu au mai putut lua hotărâri în interesul comunității. Președintele verzilor, Eugen Băleanu, mizează pe un suflu nou la masa decizională, deja existând câteva opțiuni pentru ocuparea celor două locuri rămase libere în Consiliul Local.

Dacă colaborarea ireproșabilă a politicienilor din cadrul ședinței de astăzi a făcut ca atât proiectele aflate pe ordinea de zi, cât și cele aflate în afara acesteia să aibă câștig de cauză, majoritatea vizând: alocarea unor sume de bani, din bugetul local, pentru susținerea anumitor evenimente care urmează să aibă loc în urbea de la Dunăre, soluții pentru rezolvarea problemei vehiculelor fără stăpân abandonate pe spațiul public, dezlipirea unor terenuri aparținând domeniului privat al orașului Moldova Nouă etc. , la sfârșitul întrunirii, consilierii Partidului Verde și-au luat la revedere de la ceilalți colegi, aceștia urmând să-și înainteze demisiile lăsând loc liber altor membri din cadrul filialei locale să vadă ce-nseamnă administrația publică locală.

Deși gurile rele aduceau în discuție că înlocuirea celor doi consilieri ar fi consecința nesocotirii anumitor decizii luate la nivel de partid, vicepreședintele filialei locale, Cosana Străinescu, respinge orice speculație pe această temă subliniind pentru expressdebanat.ro următoarele: „Noi avem doi consilieri pe listă și facem ultima rotire înainte de alegerile locale din acest an. Asta se face regulat în cadrul Partidului Verde. Din punctul nostru de vedere, cei doi consilieri și-au făcut foarte bine treaba în cadrul Consiliului Local și suntem foarte mulțumiți de ei. Această rotație o facem pentru ca tot mai mulți membri ai organizației noastre să cunoască ce-nseamnă administrația publică locală”.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Stoca Milivoievici și Florentin Popescu au fost instalați la masa decizională în luna iunie a anului trecut, după înaintarea demisiilor consilierilor: Mihail Mihăilescu și Ioța Dolici.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/