Timişoara luptă împotriva coronavirusului. Dispozitive de dezinfecţie în mijloacele de transport şi containere suplimentare

Primăria Timişoara a decis să amplaseze în mijloacele de transport în comun, tamvaie, troleibuze, autobuze, dispozitive de dezinfecţie , in lupta împotriva coronavirusului. Câte astfel de dispozitive vor fi amplaste nu se ştie încă, acestea nu au fost achiziţionate, însă Nicolae Robu spune că vor veni cât de curând.

,,Vom instala în mijloacele de transport în comun nişte dizpozitive de dezinfecţie şi vom plasa şi în şcoli astfel de dispozitive cu substanţele de rigoare pentru dezinfecţie. Dipozitivele nu au fost cumpărate “, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Edilul a mai spus că suplimentează numărul de containere pentru carantină, dar nu dotit să dea informaţii legate locurile în care vor fi amplasate.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

,,Ne-am angajat să punem la dispoziţie 10 containere pentru carantină. Opt le avem deja, două există pe stoc şi le vom achiziţiona rapid şi pe acestea. Probabil că mai comanda altele opt sau 10, în funcţie şi de capacitatea furnizorilor de a le livra. Ele trebuie să aibă grup sanitar la fiecare cameră. Într-o cameră va sta o singură persoană carantinată şi sunt câteva cerinte pe care trebuie să le îndeplinească o locuinţă pentru a fi folosită pentru carantină. Locurile de carantinare nu vi le pot dezvălui. Nu discutăm despre locaţii. Acestea sunt regulile şi vă rog să aveţi respect pentru ele”, a mai spus Robu.

 

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/