„Face politica altfel decât s-a făcut în ultimii 30 de ani!”

banner publicitar

Gabriela Stuparu, vicepreședinte al PSD Caraș-Severin, neagă zvonurile cum că Luminița Jivan ar pierde din încrederea și susținerea unor social-democrați care până nu demult îi erau apropiați. 

Fostul vicepreședinte al Tribunalului Caraș-Severin consideră că lucrurile stau cu totul altfel decât se vorbește pe la colțuri. „Este o falsă problemă cu plecarea oamenilor și cu lipsa de susținere a doamnei președinte. Eu am avut ocazia, recent, să mă conving de aceasta. Am fost cu dânsa și cu alți membri din echipa de conducere în teritoriu pentru că acum facem analize și evaluări pentru candidaturile care vor fi depuse pentru alegerile locale și pot să vă spun, fără niciun fel de reținere, că dânsa este foarte sprijinită, foarte îndrăgită de membrii noștri de partid. Pe de altă parte, nu se pune problema unor plecări sau a unei lipse de susținere. Dimpotrivă, lucrurile stau altfel“, spune Gabriela Stuparu. 

Fostul magistrat recunoaște că Luminița Jivan a avut un merit determinant în alegerea sa de a intra în politică și de a se îndrepta către PSD.

„Este un om cu altă viziune despre politică. Adică, face politica altfel decât s-a făcut în ultimii 30 de ani, cu mai multă deschidere și cu o altă abordare. Este un lucru care pe mine m-a atras și asta m-a facut să fac pasul către Organizația PSD Caraș-Severin“, mărturisește Gabriela Stuparu.

Mai mult decât atât, fostul președinte al Biroului Electoral Județean, calitate ce i-a dat posibilitatea să-i cunoască pe aproape toții politicienii județului din ultimul sfert de secol, mărturisește că președinta PSD Caraș-Severin se deosebește total de toți ceilalți.

„Luminița Jivan, într-adevăr, este altceva. V-am spus, nu este pe tipicul politicianului de acum 25-30 de ani în urmă, e ceva nou, este ceva diferit. Repet, este o altă abordare, este foarte multă comunicare cu oamenii din teritoriu, foarte multă deschidere și foarte multă deschidere către spiritul și munca de echipă pentru că, într-adevăr, cred că asta contează foarte mult și în politică. Eu am văzut și când eram la conducerea Tribunalului Caraș Severin, dacă nu ai o echipă cu care să lucrezi și să te înțelegi, să-ți atingi obiectivele, poți să te agiți mult și bine de unul singur. Așa este și aici, iar dânsa a reușit să închege și să țină în jurul ei această echipă“, a concluzionat vicepreședinta PSD Caraș-Severin, Gabriela Stuparu.