Tur de forță în Caraș-Severin. Ministrul Vela, de mână cu liberalii la depunerea candidaturilor. Care sunt surprizele de la Caransebeș?

Ministrul Marcel Vela s-a întors astăzi acasă, în Banatul de Munte, pentru a-și arăta susținerea față de candidații PNL la alegerile locale din 27 septembrie.

După ce a depus, la circumscripția nr 8 de la Casa de Cultură Oțelu Roșu lista pentru Consiliul Local și pentru mandatul de primar în persoana liberalei Magda Lungu, care a pierdut în 2016 în fața lui Luca Mălăiescu, liderul județean Marcel Vela a plecat imediat spre Caransebeș, poate și pentru faptul că, spun gurile rele, n-ar fi fost primit tocmai cu brațele deschise.
La Caransebeș alături de colegii de partid s-a prezentat la circumscripția de la Primăria municipiului pentru înscrierea candidatului la fotoliul de primar în persoana tinerei Andra Pleșa și a listei de consilieri locali. La final liberalii au făcut o poză de grup pe treptele Catedralei Episcopale. Printre candidați atât pe lista la Consiliul Local, cât și la Consiliul Județean se regăsesc personaje care i-au declarat război lui Marcel Vela în urmă cu câțiva ani, cum ar fi Cornel Galescu, plecat recent din USR și care declara că rămâne în domeniul educațional și lângă mințile nealterate ale copiilor. De asemenea, apare alături de Marcel Vela și omul de afaceri Puiu Paica, plecat de la Pro România, dar și 3 medici de la Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș: Călin Grozăvescu, numit manager în plină stare de urgență, Ionuț Mihăilică, fost director medical, și Aurora Gherman, neurolog, consilier local și în mandatul 2016-2020.

Am fost cu Romeo Dunca, Nelu Popa si colegi din conducerea filialei alături de candidații noștri la funcțiile de consilieri locali și de primar din Oțelu Roșu și Caransebeș, Magda Lungu și Andra Pleșa, ca să depunem dosarele de candidați la alegerile locale din 27 septembrie din partea Partidului Național Liberal. De asemenea, depunem listele de candidați la Bocșa și Reșița, respectiv la Consiliul Județean. Le doresc mult succes și cred în victoria candidaților PNL pentru că sunt șansa unei dezvoltări durabile și a unei administrații serioase la nivel local și județean”, ne-a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin.