Marian Cucşa va candida pentru funcţia de primar al Timişoarei, iar Gabriel Toie pentru cea de preşedinte al CJT din partea Partidului Republican

Partidul Republican şi-a anunţat astăzi candidaţii pentru funcţia de primar al Timişoarei şi pentru cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş. Deputatul Marian Cucşa va fi reprezentantul partidului pentru fotoliul de primar şi Gabriel Toie va ataca preşedinţia Consiliului Judeţean.

Cucşa spune că experienţa din Parlament este unul dintre atuurile sale, iar cel de-al doilea – tinereţea şi dorinţa de a realiza o schimbare în bine pentru Timişoara.

„Pentru că Timişoara se află de ani buni în stagnare la multe capitole, mă simt obligat moral să folosesc experiența acumulată în Parlament, privind lupta pentru interesele cetățenilor, și să candidez pentru funcția de primar al Timişoarei. Vin cu o echipă tânără, tocmai pentru că timișorenii s-au săturat de vechii politicieni. Îmi doresc ca Timișoara să fie un oraș care să ne ofere tot ceea ce avem nevoie pentru a rămâne acasă, iar pentru asta orașul nostru are nevoie de un primar tânăr şi normal”, a precizat Marian Cucşa.

Acesta a enumerate şi realizările sale în Parlament şi legile inițiate: „În calitate de deputat, am realizat în ultimii patru ani mai multe legi care vin în sprijinul românilor și aici aș enumera: legea privind zile libere pentru părinţi, legea impozit zero în Horeca, legea privind protecția persoanelor cu handicap, legea privind produsele bio, legea privind susținerea cauzelor de judecată în civil, prin videoconferință, dar și legea ambroziei, o plantă care chiar în această lună face mult rău timișorenilor care suferă de alergii”.

De cealaltă parte, pentru Consiliul Judeţean, Partidul Republican mizează pe un „om simplu”, aşa cum se consideră Gabriel Toie, care cunoaşte neajunsurile timişenilor.

„Pentru că stau de vorbă zilnic cu foarte mulți oameni, știu că există o voce comună care transmite de ani buni același mesaj: «ne-am săturat de vechii politicieni și de promisiuni deșarte». Sunt un om simplu și tocmai din această postură am avut ocazia să cunosc realitatea din Timiș și neajunsurile timișenilor. De asemenea, am observat că în orice domeniu începuturile sunt frumoase, dar ele nu ajută cu nimic dacă nu sunt și duse la bun sfârșit. Acestea sunt lucrurile care m-au motivat să candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş”, a punctat Gabriel Toie.