„Toamna vine cu voturi pentru PSD și Felix Borcean!”

Organizația PSD Caransebeș a depus candidaturile pentru Consiliul Local, după ce în urmă cu câteva zile și-a declarat susținerea lui Felix Borcean ca independent pentru un nou mandat de primar.Pe lista PSD la Consiliul Local Caransebeș sunt 24 de membri ai organizației locale a PSD:

„Cu convingerea că vom fi pe placul caransebeșenilor pentru a ne vota la alegerile locale din 27 septembrie. Candidatul pentru Primărie pe care noi îl susținem este Felix Borcean, care a achiesat la proiectele noastre, chiar dacă are statutul de independent. Nu este neapărat nevoie ca Felix să fie în PSD pentru ca proiectele noastre pentru Caransebeș să fie puse în practică și împreună să schimbăm fața orașului. De data aceasta sperăm că la Caransebeș vom triumfa și oamenii vor vedea o altfel de administrație, cu un primar sprijinit de viitorul Consiliu Local, cu majoritate PSD, nu ca în prezent când actuala majoritate se luptă permanent ca primarul să nu poată face treabă”, se arată în comunicatul PSD Caransebeș.

Pe primele locuri de pe lista Consiliului Local sunt Petru Schînteie, președintele interimar PSD Caransebeș, urmat de fostul președinte al organizației, Ilie (Bebe) Iova, pe locul trei este Florin Bogdea, liderul PSD din actualul Consiliu Local.

Conducerea PSD Caransebeș este convinsă că prin aceste susțineri după alegerile locale se va schimba fața orașului cu sprijinul președintelui Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu, care va putea obține un nou mandat și cu cel al viitorului președinte executiv PSD, Sorin Grindeanu.