Țundrea: „Madina, la ATOP, pentru că așa a vrut Frunzăverde!”

Copreşedintele ALDE Caraş-Severin, Ioan Ţundrea, a precizat într-o conferinţă de presă că numirea lui Sorin Madina la şefia ATOP s-a făcut la comanda lui Sorin Frunzăverde!

„Domnul Madina este preşedintele ATOP pentru că aşa a vrut Sorin Frunzăverde să îşi facă majoritatea în Consiliul Judeţean, prin racolarea lui Madina, oferindu-i conducerea ATOP (n.r. – Autoritatea Teritorială de Ordine Publică). Eu am demisionat ca să evit un proces!”, a declarat Ioan Ţundrea.
Liderul ALDE a mai spus că nu i se pare normal să fii şi preşedintele ATOP, şi avocatul celor certați cu legea. Țundrea a comentat astfel situaţia lui Madina, care în şedinţa ATOP a cerut suspendarea lui Ioan Borduz, iar apoi l-a apărat pe acesta în instanţă, ca avocat. După condamnarea definitivă a lui Ioan Borduz pentru deturnarea fondurilor Uniunii Europene, Instituţia Prefectului Caraş-Severin a constatat încetarea mandatului de primar al acestuia. Tot Sorin Madina s-a adresat apoi Tribunalului Caraş-Severin cu cererea de anulare a ordinului emis de prefect, pe motiv că este nelegal, apărându-l de data asta pe fostul primar. „Nu există asemenea competenţe, cât am fost preşedintele ATOP noi nu ne ocupam cu aşa ceva, ci cu ordinea publică”, a spus Ioan Ţundrea.