Tun de peste 20 de milioane de euro! „Banii ce stau în cont vor alimenta alte proiecte. De ce nu, la Reșița?!”

picnic iulius1000x100

Omul de afaceri timișorean Romeo Dunca a vândut mai multe hale și clădiri pentru o sumă fabuloasă, aproape jumătate din aceasta urmând să o investească în turismul din Caraș-Severin!

După ce ani buni a preferat să încaseze sume importante de la o companie ce activiează în industria bunurilor de consum pentru închirierea unor imobile, Dunca a acceptat într-un final oferta acesteia și a vândut totul pentru o sumă fabuloasă. „În 29 mai au intrat în contul firmei Dunca Imobiliare peste 20.500.000 euro, firma care e asociată cu Turnu Ruieni și care atunci când a decis să investească la Muntele Mic, calculase să mai construiască câte ceva acolo, măcar de vreo 6-7 milioane, ceea ce ar fi însemnat taxe de autorizare de 80.000 euro și mai apoi 100.000 euro pe an impozite pe clădiri. Dar așa m-am oprit și cu siguranță voi găsi ceva mai bun de făcut cu banii, atâta timp cât mi-au fost reziliate toate contractele la Turnu Ruieni”, a recunoscut chiar Romeo Dunca.

Omul de afaceri mai spune totodată că investiția de pe Muntele Mic rămâne în așteptare, pe rol fiind șapte procese și mai multe plângeri penale, dar dezvăluie și o parte din mai noile sale planuri. Planuri care se leagă de Reșița, poate de Semenic, și de bunul său prieten Nelu Popa. „Banii ce stau în cont vor alimenta alte proiecte. De ce nu, la Reșița, unde se pare că există un primar vrednic, care îmi e și prieten și nu e prost deloc?!”

leader board 728 x 90 px