Trei mașini avariate și un stâlp electric rupt în două!

Un tânăr aflat în stare avansată de ebrietate a produs un accident de circulaţie spectaculos în urma căruia a lăsat mai multe familii din comuna Obreja fără curent electric.

Băiatul de 21 de ani a pierdut controlul volanului, a avariat trei maşini parcate şi a intrat într-un stâlp electric pe care l-a rupt. Apelul la 112 din această dimineaţă anunţa accidentul din comuna Obreja, unde timp de trei zile localnicii s-au petrecut la ruga satului, fără victime. În schimb, pagubele materiale sunt mari.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au identificat conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani care deţinea permis de conducere, dar în cazul căruia, testat cu alcool testul, a rezultat 0,74 g/l alcool pur în aer respirat. Tânărul domiciliat în Obreja a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi a fost condus la Spitalul Municipal de Urgenţă, unde i s-au recoltat probe  de sânge, în vedere stabilirii exacte a alcoolemiei. Tânărului i-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Cele trei maşini parcate au fost avariate parţial, fiind lovite din lateral, însă stâlpul de curent a fost rupt în două, fiind necesară intervenţia echipei Enel pentru a remedia situaţia.

Sursă foto: Arhivă