Tudor Chirilă, nostalgic la Caransebeș

Pentru prima dată la Caransebeș și în Caraș-Severin, solistul trupei Vama a fost surprins de frumusețea zonei județului, dar a avut și câteva regrete pe care nu a ezitat să le facă publice.

Pe scena din Parcul Teiuș, solistul Vama și-a deschis sufletul și a lăsat publicul să îi cunoască cugetările. Înainte de piesa „Nu am chef azi”, Tudor Chirilă a declarat: „Când cânt piesa asta îmi dau seama că am îmbătrânit…au trecut ani pentru mine și pentru cei din trupa mea”. Timpul însă, parcă a stat pe loc pentru fanii formației. Cei mai înfocați rămân fetele de 15-16 ani, indiferent câte generații la rând.

Mai nostalgic ca niciodată, Tudor Chirilă și-a exprimat regretul că Bucureștiul lui natal și-a pierdut legătura cu natura, atât de importantă în viața unui om, dar în același timp s-a bucurat să vadă că în România mai există locuri unde oamenii știu să prețuiască mediul înconjurător.

Întrebat cum i s-a părut atmosfera, cântărețul și-a exprimat dezamăgirea pentru faptul că a fost destul de puțină lume la concert, dar nici vremea nu a fost favorabilă. Acest lucru nu l-a împiedicat să le dea câteva sfaturi celor prezenți: „Este foarte important să trăiești frumos. E important să avem mai multe impliniri decât regrete, și să ieșim pe plus la întâlnirea cu moartea, de care nu scapă nimeni, oricât de sumbru ar suna.

Planurile de viitor ale formației includ lansarea albumului „2012”, iar mai apoi, începând cu luna septembrie cel mai probabil, se va organiza turneul de lansare, cu un popas sigur la Timișoara. Cine știe, poate, în drumul lor, se vor abate și pe la Caransebeș sau Reșița.

Vă invidiez că n-ați pierdut legătura cu natura, Tudor Chirilă.