Super spectacol cu Vama la Caransebeș

Adunați în Parcul Teiuș, după un concert antrenant cu Pepe, cărășenii au asistat aseară la un spectacol extraordinar marca Vama. Cei care au mai participat la astfel ce concerte sunt familiari cu show-ul pe care trupa Vama îl face la fiecare reprezentație.

Concertul a început puțin după ora stabilită de organizatori, dar, deși lumea adunată nu era în număr mare, asta nu i-a impiedicat nici pe membrii formației, dar nici pe cei din public să se distreze. Vama a mai demostrat o dată că este o trupă care știe să se simtă bine pe scenă, dar știe și cum să transmită starea de bine dincolo de agenții de pază, adică la public.

Piese vechi și foarte cunoscute, cum ar fi „VST” sau „Nu am chef azi”, „La radio” sau „17 ani infinit”, dar și piese de pe noul album ce urmează să fie lansat, „Ultimul om” și „Copilul care aleargă către mare” au răsunat pe scena din Caransebeș, acompaniate de urletele de admirație ale publicului. O surpriză din partea formației a fost o melodie în premieră, numită „Depărtare” , care a prins repede la public și a fost primită cu aplauze furtunoase.

Cei prezenți la concert au fost de toate vârstele, dar mai active au fost fetele de 15-17 ani. Alina, 16 ani, spunea: „De mult timp așteptam să ajungă Vama și în zona noastră. Am mai fost la un concert de-a lor în Timișoara, dar îmi place mai mult show-ul din seara aceasta.”

După aproape o oră jumătate de Vama, seara s-a încheiat cu focul de artificii pe melodia „Oda bucuriei” a lui Beethoven. Deși ploaia începuse, spectacolul de artificii anunțat a fost urmărit și pozat de mulți cărășeni prezenți în parc.

„Ruga de la Oraș” continuă și astăzi cu ansamblurile  folclorice „Hora  Carașului” din Orşova și „Doina Timișului” din Timișoara, iar de la ora 20:30 urcă pe scenă Andra, care va cânta alături de fratele său, Săndel Mihai.