Tudor Chirilă cântă în weekend la Reșița! Artistului i se alătură Cristi Iakab&The Road Band!

Municipalitatea continuă seria manifestărilor prilejuite de sărbătorirea a 250 de ani de foc nestins la Reșița cu un eveniment care va avea loc la finalul săptămânii, în centrul civic.

Pe 3 iulie 1771, la Reșița se aprindea focul în vetrele furnalelor Franziskus și Josephus, eveniment care avea să marcheze începuturile industriei și transformarea orașului într-unul dintre marile centre industriale ale Europei.

Anul acesta se împlinesc 250 de ani de la acel moment, iar cu acest prilej reșițenii sunt invitați sâmbătă, 3 iulie, în centrul civic, la concertul susținut de Tudor Chirilă și trupa Vama. În deschiderea evenimentului, care va începe la ora 20.30 și va dura până aproape de miezul nopții, va cânta și reșițeanul Cristi Iakab, alături de trupa The Road Band. „În 3 iulie avem concert Vama la Reșița, iar în deschidere va cânta și Cristi Iakab. Ne dorim astfel să aniversăm cei 250 de ani de foc nestins la Reșița. Este un lucru important pe care trebuie să-l ținem minte, să-l ducem înainte, iar generațiile care urmează să poarte același respect pe care îl purtăm noi înaintașilor noștri. Concertul va fi în centrul civic, intrarea este liberă și sperăm să avem cât mai mulți participanți.”, a anunțat primarul Reșiței, Ioan Popa.

leader board 728 x 90 px

Pe lângă muzica bună, reșițenii vor putea viziona în Piața 1 Decembrie 1918 și filmul documentar „Reșița 250”, precum și spectacolul de acrobație pregătit de Circ Discret.

Foto: Ordinea.ro