Miliardarul găsit mort pe o plajă de lux din Costa Rica plimba femei în lesă prin Timișoara!

po 1000x100px (4)

Playboyul Bitcoin din România care a șocat Timișoara în timp ce se etala în Piața Unirii cu două femei în zgardă s-a stins pe o plajă din Costa Rica! Cine a fost Mircea Popescu?

Mircea Popescu și-a strâns o adevărată avere în Bitcoin, fiind unul dintre pionierii în cryptomonede din România. Născut la Cluj și mutat la Timișoara, Popescu s-a făcut remarcat prin interesul pe care îl avea pentru monedele virtuale și excentricitatea sa. După un lung voiaj prin toate colțurile lumii, Mircea Popescu s-a întors la Timișoara într-o vizită în 2019. Însoțit de două femei originare din Costa Rica, magnatul s-a gândit să le arate frumusețile din capitala Banatului în timp ce le plimba în lesă. Îmbrăcămintea prietenelor sale putea induce în eroare privitorii crezând că au rezidență în vreun cartier cu felinar roșu, nu în tropicala Costa Rica. În timpul liber, Popescu scria pe blogul său, unde posta imagini din locuri exotice. Tema și viziunea despre lume a fost caracterizată de comunitatea Bitcoin: conținut rasist și sexist.

Magnatul a fost găsit înecat într-o zonă care nu era rezervată înotului, pe Playa Hermosa de Garabito. Avea 41 de ani și, judecând după stilul său de viață, nu se poate spune că a ajuns într-un loc mai bun. Averea sa este un subiect de asemenea controversat. Dacă nu există dovezi că a lăsat moștenire cryptomonedele, averea lui Popescu va dispărea. Conspiraționiștii nu cred că moartea lui Popescu a fost un accident. Aceștia consideră moartea suspectă din cauza legăturilor pe care le avea cu legendarul creator Satoshi Nakamato și amenințările sale recente că va vinde 1 milion de Bitcoin (echivalentul a peste 35 de miliarde de dolari). Totodată, John McAfee, un alt nume de referință pentru spațiul crypto, a fost găsit mort într-o pușcărie din Barcelona după ce i-a fost aprobat transferul în SUA pentru a-și ispăși sentința pentru evaziune fiscală. McAfee și-a tatuat un mesaj pe braț prin care, dacă se va spune că s-a sinucis, adevărul este că a fost asasinat.

headerexpress cc

Sursă foto: Adevărul