Şeina a mai avut două tentative de suicid

casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Adrian Nițoiu, de 26 de ani, care și-a pus capăt zilelor în mod tragic marți seara ar mai fi avut două tentative de suicid, potrivit celor care îl cunosc. În plus, „Șeina” ar fi admirat artificiile în noaptea de Revelion de la stemă, alături de iubita sa.

Tânărul care și-a pus capăt zilelor în mod tragic marți seara, a apelat la un prieten să îl ducă la Restaurantul Dușan și Fiul, după ce în prealabil ar fi rugat un alt amic să îl lase la Șură. Acesta, însă, l-a refuzat. Cei care îl cunosc povestesc faptul că tânărul ar mai fi încercat să își pună capăt zilelor de două ori. O dată și-a tăiat venele de la ambele mâini, iar a doua oară s-a aruncat de la etaj, dar a scăpat cu viață după ce a căzut pe gardul viu din fața blocului. Imediat după ce s-a externat din spital, supărat, a tăiat gardul pentru că „din cauza lui nu a reușit să moară”. „Șeina” avea un frate mai mic, de 23 de ani, iar mama sa a murit de cancer în urmă cu câțiva ani. Trupul său a fost depus la capela din cartierul Govândari, iar înmormântarea are loc sâmbătă.

Pe profilul personal de pe o reţea de socializare, acesta apare ca fiind o fire veselă, care iubea ieşirile în natură şi animalele, lucru confirmat şi de către apropiaţi. „Era un băiat foarte cuminte şi liniştit, am fost colegi de şcoală. Sunt şocată de gestul său şi îmi pare foarte rău că a ales să facă asta”, a spus reşiţeanca Larisa Drăgulescu.

Regretele şi condoleanţele din partea celor care l-au cunoscut pe Adrian Niţoiu nu au întârziat să apară pe profilul acestuia. „Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău şi să te ierte”, spune Octavian Piti. „Dumnezeu să te odihnească… păcat”, a scris şi Mioara Stepan.

Potrivit unor apropiați ai tânărului, acesta s-a despărțit de prietena lui în urmă cu câteva luni bune. Era un băiat de treabă, la locul lui și nu supăra pe nimeni.

promovare banner maxagro

„În data de 03.01.2012, în jurul orelor 17.00 poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un tânăr este decedat la ieşire din municipiul Reșița spre Oraviţa. Echipa deplasată de urgenţă la faţa locului a găsit un tânăr decedat, în vârstă de 26 de ani, din Reșița, acesta fiind spânzurat de structura metalică a stemei municipiului cu un furtun luminos”, a spus Ancuța Cărbunaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

Din primele verificări se pare că motivul ce a stat la baza acestei sinucideri îl reprezintă despărţirea de prietena sa.

 

publicitate tmc 640
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/