Un bărbat a fost lovit de un TIR

Seria accidentelor grave pe drumurile judeţene continuă. Un pieton a fost accidentat aseară pe DN6 de un cetăţean bulgar care se afla la volanul unui TIR. Bărbatul nu a putut fi încă indentificat.

Începutul de an stă sub semnul evenimentelor rutiere nefericite pe şoselele din Caraş-Severin.Şi aseară, în jurul orei 22.30, poliţiştii au intervenit la un accident rutier produs pe DN6. „Echipa deplasată de urgenţă la faţa locului a constatat că în timp ce un cetăţean bulgar în vârstă de 33 de ani, conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor şi o semiremorcă din direcţia Orşova spre Caransebeş, a acroşat un bărbat care se deplasa pe partea carosabilă, fiind proiectat în afara acesteia” a declarat Ancuţa Cărbunaru, purtător de cuvânt al IPJ Caraş-Severin.

Victima a fost transportată în stare gravă la spitalul din Caransebeş. Pentru că nu au găsit asupra pietonului nici un act de identitate, poliţiştii nu l-au putut identifica. Bărbatul, care are în jur de 30-40 de ani, este în comă de gradul IV. „Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea victimei şi au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a precizat Ancuţa Cărbunaru.