Truda în străinătate merită o recompensă pe măsură. City Center Reșița te așteaptă acasă!

1000x100

Aproape 10 milioane de români muncesc în străinătate, potrivit celor mai recente statistici. Pentru cei mai mulți, nu e deloc ușor. Truda cu care își câștigă banii merită cu desăvârșire o investiție pe măsură. Atât pentru ei, cât și pentru urmașii lor. Cel mai sigur răspuns la nevoile lor pe termen lung este City Center Reșița.

Potrivit datelor prezentate de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni, în străinătate ar fi acum peste 9,7 milioane de români. Majoritatea, în căutarea asigurării unui viitor mai bun pentru ei, dar și pentru copiii sau nepoții lor. Mașinile scumpe și hainele de firmă reprezintă pentru mulți direcția spre care se îndreaptă agoniseala de luni bune sau ani întregi peste granițe. Mai există însă și categoria de români care își îndreaptă economiile spre reabilitarea locuințelor vechi, poate moștenite de la părinți sau bunici.

Bani serioși, direcționați spre reparații, dar care ar putea reprezenta o cotă importantă din plata unei locuințe nou construite, la cheie, cu toate dotările necesare. Tocmai de aceea, antreprenorii prind curaj și investesc tot mai mult în clădiri de apartamente noi. E drept, costul unei locuințe într-un astfel de bloc este mai ridicat decât în cazul uneia second, însă timpul dovedește că merită.

CITEȘTE ȘI: Apartamentele noi, cea mai bună soluție pentru investirea economiilor tale

O astfel de investiție pe termen lung oferă siguranță, confort, iar în cazul în care proprietarul decide să închirieze apartamentul, totul se transformă, în cele din urmă, într-o sursă de venit. Unde mai pui că, în cazul în care locuința va fi vândută mai departe, prețul său va crește. În plus, la ora actuală piața imobiliară este una dintre cele mai productive și profitabile din România, așa că nu există niciun risc.

„Gândeşte-te aşa: oamenii vor avea întotdeauna nevoie de spații pentru a trăi, a munci şi a se distra. Aşa că, şi în domeniul imobiliar, totul este un joc între cerere şi ofertă. Ceea ce este bine să ştii este că proprietățile imobiliare vor continua să cunoască o creştere a valorii lor, iar achiziția unui apartament nou este o investiție pe termen lung, pentru tine sau copilul tău!”, spun reprezentanții City Center Reșița.

În centrul reședinței județului Caraș-Severin, consultanții City Center au toate detaliile cu privire la avantajele achiziționării unui astfel de apartament; în plus, te vor ajuta să îl cumperi prin facilitarea relației cu banca. Clădirea aflată încă în construcție va fi de fapt un complex, primul de acest gen din oraș: cu spațiu comercial, bancă, locuri de parcare pentru rezidenți, dar și pentru clienți, zone cu verdeață, la doi pași de cele mai importante instituții ale județului, aproape de școli, grădinițe, restaurante și puburi.

Biroul prietenilor de la City Center se află pe Strada I. L. Caragiale nr. 16, etaj 3. Îi găsești acolo de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, dar îi poți contacta și la numărul de telefon 0739 39 50 30.

Grăbește-te să vii acasă! City Center Reșița te așteaptă!