Apartamentele noi, cea mai bună soluție pentru investirea economiilor tale

1000x100

August este luna în care cei mai mulți români plecați la muncă în străinătate aleg să își petreacă vacanța acasă. Vin cu bani pe care îi investesc în diferite proiecte, însă nu întotdeauna aleg cea mai bună variantă. În ce ar fi indicat să-și investească agoniseala și de ce?

După luni întregi de muncă serioasă peste granițe, românii se întorc acasă cu planuri mari. August este luna pe care mulți o aleg pentru petrecerea vacanței, dar la fel de mulți consideră că este momentul oportun pentru lucrări de renovare. Cât este de potrivită o astfel de investiție? Merită să ne cheltuim agoniseala pe astfel de lucrări sau ar fi mai bine să ne orientăm spre achiziționarea unui apartament nou?

Răspunsul este simplu: un apartament nou, într-un imobil nou, reprezintă o investiție sigură, pe termen lung, care totodată ne poate aduce beneficii chiar și atunci când nu locuim în el.

Specialiștii City Center Reșița spun că renovarea unui apartament vechi, deși pare o variantă mai ieftină la prima vedere, nu este cea mai bună soluție. În primul rând, faptul că, spre exemplu, schimbăm conductele din apartamentul nostru nu înseamnă că la fel vor face și vecinii noștri. Așa că lucrarea noastră, în care am investit bani serioși, va face totuși parte din aceeași rețea învechită, cu peticeli și eterne probleme.

CITEȘTE ȘI: Achiziția unui apartament, o investiție pe termen lung. Tu știi să faci calculele în mod corect? City Center Reșița te ajută

Nici renovarea termică a locuinței nu este întotdeauna atât de ușoară precum pare, deși dispui de banii necesari. Atunci când tu vrei, dar vecinii spun „stop” vei fi nevoit să locuiești în continuare într-un apartament învechit pentru că, așa cum poate știi deja, pentru a anvelopa termic un apartament într-un bloc de locuințe este nevoie și de acordul vecinilor.

La City Center Reșița lucrurile se simplifică brusc. Nu mai vorbim nici de conducte învechite, nici de vecini reticenți. Îți alegi un apartament care nu mai are nevoie de nicio reparație și în care toate dotările sunt noi. Totuși, nu vrei să renunți la locul de muncă bine plătit din străinătate? Nimic mai simplu! Apartamentul din cadrul City Center îl poți închiria, astfel că îți va aduce venituri fără ca tu să depui nici cel mai mic efort. Sună bine, nu?

Sună și mai bine faptul că specialiștii City Center Reșița îți stau la dispoziție pentru consultanță. În plus, dacă banii de care dispui nu sunt suficienți pentru achiziția unui apartament, poți apela la un credit. Sprijinul va venit tot de la City Center Reșița pentru accesarea acestuia. Și știi ce avantaj fundamental te mai așteaptă? Avansul se negociază!

Așadar, munca depusă peste graniță își va găsi fără îndoială utilitatea într-unul dintre cele 71 de apartamente ale complexului care se ridică în centrul Reșiței. Cu magazine la demisol, locuri de parcare proprii, spații verzi și grădini suspendate, locuințele puse la dispoziție de City Center îți vor oferi nu doar confort, ci și siguranța că ai făcut cea mai bună alegere.

Pentru orice alte informații și lămuriri, apelează cu încredere la specialiștii City Center pe care îi găsești pe Strada I. L. Caragiale nr. 16, etaj 3, de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00 sau sună la numărul de telefon 0739 39 50 30.