UPDATE. Încă o ședință cu scandal! PSD Caraș-Severin a început trierea!

Noi tensiuni pe strada George Enescu din Reșița! A fost convocat Comitetul Executiv Județean al PSD pentru ca partidul să scape definitiv de oamenii care, într-un fel sau altul, ar fi trădat interesele formațiunii.

Încă o ședință cu scandal în sediul PSD Caraș-Severin! CEx-ul județean are pe ordinea de zi excluderea din partid a mai multor membri. Este vorba despre 5 social-democrați, cu toții făcând parte din Consiliul Județean.

Procedura în astfel de cazuri presupune în prealabil o propunere din partea Biroului Permanent Județean, pas pe care pesediștii cărășeni l-au făcut deja. Cu câteva minute în urmă, Biroul a propus excluderea din PSD a 4 consilieri județeni: Lenuța Ciurel, Gabriel Dinu, Nicolae Gubandru și Marin-Victor-Grig Tiugan. Lor li se alătură vicepreședintele Flavius Nedelcea.

La această oră, CEx-ul este în plină desfășurare, propunerea BPJ fiind supusă votului. Dacă propunerea va trece, toți cei 5 de pe listă își vor pierde mandatele.

UPDATE, ora 13.10

Propunerea de excludere a fost votată favorabil de CEx-ul PSD Caraș-Severin. Singurul care mai așteaptă ca decizia să fie pusă în aplicare este Flavius Nedelcea. În cazul său, pentru că ocupă funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean, excluderea trebuie validată de Biroul Permanent Național.

Rămâi pe expressdebanat.ro! Revenim cu informații!