Trist. La numai 43 de ani, o asistentă medicală din Reșița a murit din cauza Covid-19!

asistenta

Femeia a decedat, sâmbătă, în jurul prânzului, pe secția ATI a Spitalului Județean de Urgență din Reșița, unde fusese internată de 12 zile. Aceasta era vaccinată.

Mamă a unui tânăr de 20 de ani, femeia lucra ca asistentă medicală la Grădinița cu Program Prelungit „Semenic” din Moroasa, însă, în trecut, făcuse parte din colectivul Secției de Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență din Reșița.

Apropiații asistentei povestesc că boala a debutat timid, iar dacă la început părea a fi vorba despre o banală răceală de sezon, la scurt timp aceasta a început să se simtă tot mai rău, ajungând astfel la spital unde, în urma unui test RT-PCR, a fost confirmată cu Covid-19. Surse din cadrul unității medicale au declarat că plămânii femeii erau afectați în proporție de 80%, și numai o minune o mai putea salva. Asistenta era vaccinată.

leader board 728 x 90 px

Pe paginile de socializare curg acum râuri de mesaje pentru tânăra asistentă care a murit răpusă de Covid-19 la numai 43 de ani, iar cei care au cunoscut-o povestesc că aceasta era un om altruist, plin de viață, care-și iubea meseria.