Reșița, prezentă la cel mai mare târg imobiliar din Europa!

targ
explo 1000x200

Zilele acestea, la Munchen s-a desfășurat cel mai mare târg comercial pentru proprietăți și investiții din Europa, eveniment la care a participat și o delegație din municipiul de pe Bârzava.

Primarul Reșiței, Ioan Popa, și reprezentanți ai Agenției de Dezvoltare Locală Reșița au fost prezenți, în perioada 11-13 octombrie, la EXPO REAL 2021 – un târg destinat industriei imobiliare din întreaga lume – care se desfășoară anual, începând din 1998.

Municipiul Reșița a participat la EXPO REAL în cadrul standului comun al României, organizat de AHK (Asociația Camera de Comerț şi Industrie Româno-Germană Deutsch-Rumänische Industrie- und Handelskammer), având scopul de a promova activitatea comercială, sectorul imobiliar și investițiile.

La standul nostru a fost prezent și dezvoltatorul imobiliar din Reșița – CEETRUS România, pentru a promova potențialul orașului. În cadrul târgului am avut stabilite întâlniri cu diverși potențiali investitori și cu reprezentanți ai altor orașe dezvoltate din Europa, pentru a învăța exemple de bune practici în dezvoltarea comunităților. Beneficiile participării sunt: vizibilitate și marketing de țară, poziționarea Reșiței ca destinație investițională, oportunitatea de a întâlni și interacționa cu investitori privați și instituționali cu focus pe proiecte și investiții, marketing direct.”, transmit reprezentanții Primăriei Reșița.

Alături de primarul Ioan Popa au mai fost prezente la Munchen – Oana Borza, administratorul Agenției de Dezvoltare Locală, și Dana Manta, economist în cadrul aceleiași agenții.

targ 2

targ 3