,,Accord Vibes” în acorduri jazz de excepție la Reșița!

stiri si publicitate cu Casino Herculane by sungarden

Două instrumente cu o sonoritate de excepție, vibrafonul și acordeonul, vor încânta urechile reșițenilor în acorduri de new jazz și new tango. Iubitorii de muzică bună își vor putea delecta simțurile cu un concert de excepție.

Complementaritatea și susținerea armonică a celor două instrumente, acompaniate de contrabas, vor aduce pe scena reșițeană un concert cu un repertoriu excepțional. În interpretarea lui Alexandru Anastasiu (vibrafon), Fernando Mihalache (acordeon) și Michael Acker (contrabas), conceptul ,,new mussete” al lui Richard Galliano, muzician de excepție din lumea jazzului, primește o interpretare nouă, o îmbogățire cu propriile viziuni și concepții muzicale ale celor trei titani ai jazzului. Accord Vibes pune conceptul ,,new mussete” într-o lumină nouă, ingenioasă.

Acest concept, pe care Accord Vibes îl popularizează, a dat naștere compact-discului cu numele ,,Just Musette”. Cei trei interpreți atribuie o dimensiune modernă, originală și plină de culoare vechiului stil popular specific Parisului de la începutul secolului al XX-lea.

promovare banner maxagro Stiri cu Muzeul din Timisoara

Reșițenii vor putea savura piesele unice cu influențe new tango și new jazz în concertul de mâine. Accord Vibes va încânta publicul reșițean începând cu ora 19, la Liceul de Artă Sabin Păuța. Concertul face parte din turneul de debut al compact- discului ,,Just Mussete”.

Stiri si Publicitate, joburi in Timisoara si Resita STPT job 1000x200 Stiri si Publicitate in Timisoara si Resita 1000x100 edb
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/