Se amână Metalul – ASA?! Vezi aici ce jocuri de culise se fac împotriva rosso-nerilor!

Primarul Reşiţei, Mihai Stepanescu, acuză jocurile de culise care se fac împotriva echipei din Valea Domanului.

Metalul Reşiţa a pierdut în condiţii speciale la Satu Mare, unde a avut doi jucători eliminaţi din teren şi al treilea de pe bancă, iar antrenorul Pană şi secundul său au fost trimişi în tribună. Mâine, rosso-nerii ar trebui să joace, de la ora 14, pe teren propriu, cu ASA Târgu Mureş, iar sâmbătă vor primi vizita Craiovei Olguţei. „Echipa a fost decimată. Observator, culmea, unul din Târgu Mureş. Niciodată echipa noastră nu a fost atât de decimată, în sensul că trei jucători au fost daţi afară, antrenorul principal şi cel secund au fost trimişi în tribună. Se judecă exact miercuri, când e meciul cu ASA Târgu Mureş. Cu echipa doamnei primar Olguţa e alt meci important. Vor fi două meciuri extrem de grele. Sunt poate şi jocuri de culise, nu ştiu la federaţie cât suntem de iubiţi. Eu am sugerat conducerii clubului să facă adresă la federaţie pentru amânarea meciului”, a declarat Stepanescu.
Antrenorul Pană e supărat şi el după meciul de la Satu Mare şi îşi face mari griji pentru confruntările din această săptămână. „Noi încercăm să câştigăm fiecare joc. Trebuie să recunosc că sutem decimaţi, este cam unicat în fotbal să avem cinci jucători suspendaţi pentru următorul meci, ambii antrenori în tribună şi şase accidentaţi. E o situaţie pe care nu am mai întâlnit-o nici ca jucător, nici ca antrenor. Noi vrem să fim lăsaţi să jucăm fotbal, pentru că Reşiţa în acest moment are o echipă bună, frumoasă, care vrea să joace. La Satu Mare trebuia să câştigăm jocul, dar din păcate domnul arbitru nu a vrut treaba asta. Nu am nimic cu cei de la Satu Mare, care s-au purtat exemplar, nu ne-au provocat. Din păcate, arbitrul a fost cel care ne-a pus o piedică. Nu căutăm scuze, am încredere în băieţi. Rog Comisia de Disciplină să ţină cont că tot ce s-a întâmplat la Satu Mare a fost provocat de arbitru, care ne-a refuzat un penalty clar şi care efectiv venea la bancă şi ne trimitea în tribună”, a spus antrenorul Marian Pană.

Comments

  1. Petru Fuchs says:

    In imagine, brigada de arbitri avandu-l la centru pe “Calin file de poveste cu hoti“ care a oficiat la meciul Olimpia Satu Mare – Metalul dezavantajand intentionat formatia oaspete carora le-a eliminat trei jucatori, pe Danci, R. Cristian si Muresan de vreme ce principalul si secundul resitenilor a fost trimis in tribuna. Deasemenea in prima repriza acest arbitru din Stefanesti a trecut cu vederea si cu … fluierul un penalti la un fault clar comis asupra lui Istvan Szabo care a trebuit sa fie inlocuit.

  2. Petru Fuchs says:

    Din pacate cei care au solicitat amanarea jocului nu cunosteau prevederile regulamentului de organizare a activitatii fotbalistice care prevede ca: Solicitările privind schimbarea programării jocurilor oficiale (ora, data, sau localitatea), făcute cu mai puţin de 7 zile înaintea programării
    iniţiale, nu vor fi luate în considerare.