Trimitere în judecată în cazul mitei de la mall-ul din Timișoara

stiri despre mita la mall timisoara

DNA  Timişoara a dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului care a primit mită la mall pentru a influența judecătorii de la ÎCCJ.

Persoana în cauză este acuzată de trafic de influență, ceruse 25.000 de la martor. I-a promis că poate obține o sentință favorabilă într-un proces la Înalta Culte de Casație și Justiție. Când a primit o tranșă din bani, procurorii anticorupție i-au pregătit un flagrant.

„În perioada septembrie – decembrie 2023, inculpatul ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 25.000 euro, pentru a-și trafica presupusa influență pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unor judecători și că-i va determina pe aceștia să dispună o soluție favorabilă într-un dosar civil, de care era interesat martorul. În contextual menționat mai sus, la data de 14 decembrie 2023, în incinta unui mall din Timișoara, inculpatul ar fi primit o primă tranșă de 15.000 de euro din suma pretinsă inițial, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante”, aflăm de la DNA.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timiș cu propunere de a se menține măsura preventivă dispusă în cauză.

gif card de energie dacus 1000x100

 

 

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/