Trică n-are timp de declarații, dar îi lipseşte şi altceva!

Noul antrenor al Metalului Reşiţa a ajuns în această după-amiază în curtea echipei de pe ultimul loc în Liga a II-a şi, probabil, tocmai situaţia grea din clasament l-a obligat să dribleze ziariştii care l-au aşteptat la stadion. Are atâtea de pus la punct pentru a obţine primele puncte încât nu a găsit câteva secunde să spună cu ce gânduri a venit în Valea Domanului!

 

Eugen Trică a ajuns în curtea Stadionului „Mircea Chivu” pentru a conduce deja cel de-al doilea antrenament al zilei. A fost întâmpinat de Gigi Rouă, omul care slujeşte de-o viaţă culorile roş-negre, indiferent de titulatura sub care s-a jucat în Valea Domanului. Nimeni altcineva. Sau, mai bine spus, nimeni care să conteze! Pentru că noul antrenor al Metalului a fost aşteptat şi de câţiva ziarişti, care şi-ar fi dorit să afle de la el ce intenţionează să schimbe la echipă sau ce îmbunătăţiri poate aduce pentru ca rosso-nerii să bată şi ei pe cineva! „Voi jucaţi sâmbătă?! Nu echipa joacă?!”, a fost replica tehnicianului atunci când a fost întrebat dacă şi când va face primele declaraţii în calitate de antrenor al Metalului. A intrat la vestiare, a vorbit cu băieţii, după care s-a schimbat şi a ieşit la antrenament. A ignorat în continuare reprezentanţii mass-media, considerând probabil că vor vorbi pentru el jucătorii. Sâmbătă, în meciul cu FC Caransebeş 1913!

Până la urmă, Trică are dreptate. Nu joacă ziariştii, ci echipa! Asta îşi doreşte până la urmă toată lumea. De fapt, nu chiar toată lumea, doar suntem la Reşiţa, oraş campion la dat la picioare!

Comments

  1. Bănățean says:

    Să vedem cât stă)))

  2. LuxPhotoFuchs says:

    Banii Reşiţei îi papă, alt mercenar, aceeaşi ţeapă…..

  3. GRN says:

    Dani nu tu ziceai acum un an ca echipa nu este ” adoptata ” de oras ? nu tu ziceai ca e vrajeala cu echipa asta ? nu tu faceai poze pe la bl 800 si scoteai in evidenta ce conducere de cacat are clubul ? acum esti un fan infocat al clubului , o schimbare radicala din partea ta.