Triatlonul Proactivi, un succes sportiv! „Sunt mulțumită și sunt bucuroasă că am obținut încă un titlu de campioană națională”

publicitate in ziar Casa Auto Timisoara

Competiția Triatlon Proactivi înfrânge pandemia și aduce două titluri de campioni pentru C.S. Tibiscus! Dana Torok și Mirela Bratu au fost declarate câștigătoare la categoriile de vârstă unde au concurat.

Sportivii care aveau programate diverse competiții au suferit din cauza pandemiei. Concursuri amânate sau anulate, cupe sau campionate naționale trecute pe linia de așteptare sunt doar câteva lovituri pe care atleții le-au încasat. După o perioadă lungă de antrenamente și așteptare, Triatlonul Proactivi a reușit să îmbine măsurile de siguranță cu farmecul sportiv.

Desfășurat în 15 august în zona Lacului Ghioroc din Arad, evenimentul s-a bucurat de prezența sportivilor de la C.S. Tibiscus. Doi s-au întors cu titluri de campion național: Daniela Torok, Campioană Națională de Triatlon pentru a șasea oară și Mirela Bratu a câștigat al doilea titlu de Campioană Națională de Triatlon. „Cursa de la Ghioroc ar fi trebuit să fie un simplu antrenament pentru Ironman Tallinn, cursă de tip  A, care era planificat pentru 5 septembrie și pentru care m-am antrenat tot anul. Însă pandemia a făcut în așa fel încât să nu mai pot pleca. De aceea în ultimele două  săptămâni m- am focusat pe cursa de la Ghioroc care este pe distanță olimpică și am fost hotărâtă să dau tot din mine. Am reușit doar un loc 3 în clasamentul general feminine din cauza unei greșeli la înot care m-a costat 3 minute. Dar per total sunt mulțumită și sunt bucuroasă că am obținut încă un titlu de campioană națională la categoria mea de vârstă”, a declarat Dana Torok.

Performanța sportivă a celor două campioane au completat seria de titluri a C.S. Tibiscus, care înregistrează 24 de titluri de campion național și aproximativ 1300 de locuri pe podium.

untitled design set 970x90 px


untitled design set 970x90 px
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/