Tren de călători în flăcări pe ruta Timișoara-Reșița

tren regiotrans
casinoherculane by sungarden alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Un tren personal care circula pe ruta Timișoara-Reșița a luat foc în această dimineață în zona localității Gherteniș din comuna Berzovia.

Trenul RegioTrans, care circula pe ruta Timișoara-Reșița, a luat foc în această dimineață, după ora 9.00. Incendiul s-a produs la motor și a fost stins de către conductorul trenului. În tren se aflau circa 50 de călători. Operatorul privat a asigurat transportul acestora la destinație. Nu a fost nevoie de intervenția serviciilor profesioniste și nici a ambulanței. La fața locului a fost trimis Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Berzovia.

Evenimentul s-a produs în zona localității Gherteniș, comuna Berzovia.

UPDATE, ora 13.30

Polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Feroviare Reșița au intervenit și ei în localitatea Gherteniș. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului, stabilind faptul că o garnitură de tren aparținând unui operator privat, care circula pe relația Timișoara Nord-Reșița Nord, având defecțiuni la sistemul de frânare-tractare, ar fi rămas staționat în afara localității Gherteniș, mecanicul locomotivei acționând cu dispozitivul de stingere pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

promovare banner maxagro Muzeul TM

Polițiștii spun că în tren se aflau mai puțin de 20 de călători. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. Oamenii s-au deplasat la destinație cu mijloace de transport rutiere.

Automotorul defect a fost tractat în stația CFR Berzovia.

La fața locului au intervenit și polițiști de la Secția 5 Poliție Rurală Bocșa.

Sursă: Arhivă

STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/