Al treilea caz de violență în școală, într-o singură lună, în județul Timiș. Polițiștii au întocmit dosar penal

Polițiștii timișeni au întocmit dosar penal, după un nou caz de violență semnalat într-o școală din județul Timiș. În imaginile care au ajuns în spațiul public se vede cum o minoră este agresată de alte două fete. Este al treilea caz de violență înregistrat în unitățile de învățământ din județ, în luna iunie. 

„În urma apariției în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violență din data de 15 iunie a.c., în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte 2 adolescente de 12 și 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliției orașului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

CITEȘTE ȘI: Două cazuri de violență în școlile din Timiș, în ultimele zile. Directorii și profesorii, puși să stea printre elevi în pauze

leader board 728 x 90 px

La începutul lunii iunie, polițiștii au demarat o anchetă și în urma unor violențe aplicate unei tinere cu nevoi speciale din clasa a IX-a, de la Liceul Alimentar din Timișoara. Ulterior, la Bethausen, un director a fost acuzat că i-a spart capul unui elev.

CITEȘTE ȘI: Cyberbullyingul, în creștere în rândul elevilor. Ce îi face pe copii să fie violenți la școală?