Stupi de albine, răsturnați pe șosea. Accident la ieșirea din localitatea Șag

Accident pe drumul european E70, la ieșirea din localitatea Șag. Un autoturism cu o semiremorcă pe care se aflau stupi de albine s-a răsturnat pe drum și a blocat traficul pe ambele sensuri de mers. 

Incidentul a avut loc joi, înainte de ora 7, iar la fața locului au intervenit de urgență 9 pompieri cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. Persoanele aflate în autoturism nu au necesitat îngrijiri medicale.

În ultimele 24 de ore, pompierii militari timișeni au avut peste 100 de misiuni, cele mai multe fiind intervenții ale echipajelor SMURD pentru acordarea primului ajutor medical. Șapte intervenții au fost pentru stingerea incendiilor, iar 4 au fost de asigurare a măsurilor pentru prevenirea și stingerea incendiilor specifice la accidente rutiere.

leader board 728 x 90 px

În privința incendiilor, joi dimineață, la ora 3, pompierii au intervenit la o casă de locuit din Cenad. În urma incendiului, proprietara locuinței a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Focul a afectat mai multe piese de mobilier, echipamente electrice și tavanul din lambriuri de lemn.

În urma cercetărilor de la fața locului, pompierii au stabilit că incendiul a pornit de la un cablu electric la o ladă în care se aflau 20 de pui, care au ars în urma incendiului.