Trei zile dedicate pasionaților de autoturisme! Salonul Casa Auto Timișoara revine cu ediția a II-a

Pasionații de autoturisme vor avea parte, din nou, de un sfârșit de săptămână dedicat lor. A doua ediție a Salonului Auto, organizat de Casa Auto Timișoara, revine în forță, în perioada 11-13 octombrie, la mall-ul din Calea Șagului.

Cele mai spectaculoase exponate vor ocupa zona centrală a scărilor rulante din mall-ul Shopping City. De asemenea, peste 50 de modele aparținând Casei Auto Timișoara, vor putea fi admirate în parcarea Peek&Cloppenburg. Printre acestea se numără Mercedes-Benz, Ford, Mitsubishi și Hyundai. Totul, în cadrul ediției cu numărul doi a Salonului Auto, care va avea loc în perioada 11-13 octombrie.

„Așa cum am promis anul trecut, la prima ediție, dorim ca acest eveniment să devină tradiție și încercăm să îl îmbunătățim de la an, la an. La SACAT nu vor lipsi autoturismele electrice și hibride, dotate cu tehnologii de vârf, modelele noi, lansate în acest an și divizia noastră de Auto Rulate. Din nou, garantăm un eveniment auto de mare anvergură. Așadar, spectacolul se adresează atât specialiștilor și profesioniștilor, cât și publicului larg sau pasionaților din domeniul auto”, au transmis reprezentanții Casei Auto. 

SACAT își propune să ofere publicului, într-un singur loc, cât mai multe perspective la zi ale pieței de profil. De la autoturisme, autovehicule comerciale și detalii despre componente și accesorii, până la servicii complete de mobilitate și service. Express de Banat este partener media în cadrul evenimentului.

Program:

Vineri, 11 octombrie – 11:00 – 19:00

Sîmbătă, 12 octombrie – 11:00 – 19:00

Duminică, 13 octombrie  – 11:00 – 19:00