Trei zile de petrecere la Oravița! Vama Veche, Horia Brenciu, The Motans și Liviu Vârciu – doar unii dintre cei care vor urca pe scenă!

Administrația orăvițeană pregătește o nouă ediție a Zilelor Orașului care se anunță a fi de neuitat. Vedete pe care cei mai mulți dintre noi le-au văzut doar la TV vor fi prezente la sărbătoarea care va dura trei zile.

Orăvițenii și nu numai au prilejul să petreacă trei zile memorabile pe platoul gării, acolo unde Primăria pregătește spectacole unul și unul. La finalul acestei săptămâni, nume mari de pe scena muzicii populare și ușoare românești vor fi prezente la Oravița. Printre acestea se numără Nicu Novac împreună cu fiica sa, Nicoleta Novac, Vama Veche, Horia Brenciu, Randi, The Motans, Liviu Vârciu și Grasu XXL.

PROGRAMUL ZILELE ORAVIȚEI 2017

VINERI, 21 iulie – Ionuț Oprea, Cătălin Badea, Nicoleta Novac, Nicu Novac, Florin Pistrilă, Liliana Laichici, Dumitru Teleagă, formația condusă de prof. Marian Suvergel și Ansamblul „Hora Carașului”

SÂMBĂTĂ, 22 iulie – Zagăn, Adda, Vama Veche, Horia Brenciu

DUMINICĂ, 23 iulie – Olivera, Randi, The Motans, Grasu XXL

Startul distracției se va da în fiecare seară, la ora 19.30, pe platoul gării. În prima zi, spectacolul va fi prezentat de Luminița Istodor, iar în celelalte două, responsabil cu buna dispoziție va fi Liviu Vârciu.